ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, στην εταιρία «Α. ΠΑΠΠΑΣ – Κ. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε.» είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Σε συνεργασία μαζί σας λαμβάνουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες που πιθανώς παρουσιάζει ο χώρος σας και το ωράριο σας, προκειμένου να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για οποιαδήποτε μορφή εργασίας.

 

ΓΝΩΣΗ

Η ίδρυση της εταιρίας  ήρθε ως αποτέλεσμα μακρόχρονης μελέτης στο αντικείμενο της καθαριότητας, με παρακολούθηση σεμιναρίων, εκμάθηση του ορθολογικού τρόπου χειρισμού των μηχανημάτων, εκπαίδευση στην μεθοδολογία χρήσης των απορρυπαντικών κ.α., με στόχο να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την προτεραιότητά μας για την παροχή υψηλού επιπέδου ποιότητας εργασιών και τον πλήρη τεχνικό εξοπλισμό, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε διασφαλισμένης ποιότητας υπηρεσίες από τις πιο απλές έως τις πιο εξειδικευμένες εργασίες καθαριότητας. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015 στις υπηρεσίες καθαρισμού και απολυμάνσεις διαφόρων χώρων, καθαρισμού ταπήτων και χονδρικού εμπορίου υλικών καθαρισμού

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1989 από τον Παναγιώτη Παππά και λειτουργούσε σαν ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών καθαρισμού. Λόγω της αυξανόμενης επιχειρηματικής δράσης στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, το 1998 η επιχείρηση μετονομάστηκε σε «Παππάς Παναγιώτης & Σία Ο.Ε.».

Το 2008 η εταιρία επεκτάθηκε στο χονδρικό εμπόριο υλικών καθαρισμού και χαρτικών ειδών με απώτερο στόχο την καθολική κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Την ίδια χρονιά η εταιρία μεταβιβάστηκε στα δύο παιδιά του ιδρυτή, τον Αθανάσιο και τον μικρότερο αδερφό του, Κωνσταντίνο, που την διοικούν έως σήμερα με την επωνυμία «Α. ΠΑΠΠΑΣ – Κ. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε.».

Η εταιρία μας, μέλος του Ελληνικού Σωματείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic Facility Management Association), δίνει ισχυρό παρών στο χώρο του facility management και του χονδρικού εμπορίου υλικών καθαρισμού και χαρτικών ειδών, ενώ από το 2010, επέκτεινε τις δραστηριότητές της, στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, με στόχο την αύξηση του πελατολογίου της και την είσοδο σε νέες αγορές.